Skönhet

Unna dig själv en skön behandling. Vare sig du behöver vaxa benen, vill snygga till fötterna eller fräscha upp hyn med en inpackning tar vi väl hand om dig!

View More: http://mathildaahlberg.pass.us/mittisjnsmall

Ansiktsharmoni

Perfekt för dig som vill underhålla din hy mellan längre ansiktsbehandlingar eller bara vill ha en snabb uppfräschning.
I behandlingen väljer vi produkter efter din hudtyp. Vi börjar med att noggrant rengöra ansiktet, sveper över huden med ansiktsvatten och applicerar ett serum. Sedan får du en härlig ansiktsmassage för att stimulera och öka blodtillförseln. Avslutningsvis använder vi en fuktgivande ögoncreme och passande dagcreme eller balm.

25 min 430:-

Ansiktsbehandling – Klassisk

En behandling för dig som önskar vår klassiska och mest populära ansiktsbehandling, rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. Behandlingen är rynkförebyggande och porsammandragande, huden rengörs och vårdas på djupet.

50min 650:-

Ansiktsbehandling – För problematisk hy

Syftet med denna behandling är att du som kund ska få så mycket hjälp och råd som möjligt för att lindra dina hudbesvär. Vi ställer frågor om din nuvarande hudvårdsrutin, kost, levnadsätt m.m. som kan vara bidragande faktorer till bekymret, som man själv kanske inte tänker på. I ansiktsbehandlingen väljer vi som vanligt produkter som passar hjälper huden men lägger ner extra mycket tid på tekniker som vi ser att huden behöver, som extra lugnande massage och produkter vid t.ex. en rosacea och att vi kanske skippar massagen helt på en acne-hud och istället fokuserar på att rengöra huden ordentligt på djupet.
Vi skickar alltid med råd och vilka produkter du ska använda hemma för att du ska få så bra resultat som möjligt.

50min 650:-

AHA-Behandling

Denna ansiktsbehandling har många goda egenskaper. AHA står för Alpha Hydroxy Acid och är ett samlingsnamn för olika typer av syror. Mjölksyran som vi använder tillverkas av sockerbetor och är av samma typ som vi har naturligt i kroppen. Mjölksyran är milt peelande, stärker collagenfiberna i huden och är revitaliserande. Behandlingen är för alla hudtyper, har en sammandragande effekt på stora porer, minskar rynkor, ärr och åldersfläkar och huden får bättre lyster genom peelingeffekten. För bästa resultat rekommenderar vi 5 behandlingar 1 gång i veckan eller varannan vecka.

25min 430:- Vid köp av 5-kort 10% rabatt!

Ansiktsbehandling De Luxe

En extra skön behandling för dig som önskar det allra bästa för ditt ansikte. Stimulerar huden, ger lyster och spänst, tillför mycket fukt, verkar rynkförebyggande och ger en energikick till trött hud. Frans och brynfärgning samt formning ingår.

80min 930:-

Exklusiv Pure Cell Treatment

För första gången i världshistorien har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda ”levande hudvård”. Maria Åkerberg är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmre bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter MÅ ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förr. pure cell treatment 2Vad är stamceller och var kommer de ifrån? Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. Vi är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Varför vi valt att satsa på levande stamceller är för att det i ett gediget forskningsunderlag från Lunds universitet visar att det sker en unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom det är stamceller så har de effekt på alla sorters hudtillstånd eftersom huden får kraft att reparera sig själv. Vi äger odlingen som forskats fram av ett team från Lunds Universitet. Det är nästintill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Detta är resultatet av ett mångårigt projekt och samarbete. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanterer som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. PURE CELL TREATMENT är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla. 60min 1500:-

Färgning av fransar eller bryn 20min 230:-
Färgning av fransar och bryn 25min 270:-
Formning av bryn 25min 230:-
Formning och färgning av bryn 25min 315:-
Formning och färgning av bryn och fransar 25min 330:-

Kom gärna utan mascara när du ska göra en fransfärgning. (OBS viktigt om du använder vattenfast mascara)

Trådning
Att tråda innebär att man tar bort oönskat hår. Detta görs precis som namnet lyder med hjälp av en särskild tråd och speciell teknik som gör att hårstråt följs med från roten. Ett väldigt skonsamt och effektivt sätt att få bort oönskad hårväxt. Strån och fjun är ett minne blott!

Trådning av överläpp eller haka 30 min 175:-
Trådning av överläpp och haka 45 min 195:-
Trådning och färgning av ögonbryn 60 min 250:-

Topp-till-tå!

Unna din kropp en helhetsbehandling. Vi börjar med en skön massage för rygg och nacke så att du blir ordentligt avkopplad. Sedan får du en uppfräschande ansiktsbehandling med rengöring, exfoliering, serum och dag creme. Slutligen tar vi hand om trötta och slitna fötter. En härlig pedikyr med fotbad, scrub, massage och insmörjning som gör dina fötter superlena och återfuktade. 60min 730:- 

Papaya Body Dream

Papaya Body Dream är en stimulerande behandling med en känsla av lyx. Kroppen rengörs först med väldoftande och krämig inpackning som får sitta kvar medan man får scalp och ansiktsmassage. Därefter scrubbas kroppen med härliga Body Scrub som man sedan får duscha av. Huden känns riktigt lent och mjukt! Behandling avslutas med vårdande och fuktgivande Body Lotion Beautiful. OBS! Tag med dig badkläder (bikini/badshorts). 60 min 730:-

Innan vaxning
Hårväxten bör vara ca 0,5-1 cm lång för bästa resultat.
Peela gärna huden innan med en scrub eller handske, detta gör att hårstråna som ligger precis under huden reser sig och döda hudceller avlägsnas. Smörj dock inte området som ska vaxas med lotion eller olja då det blir sämre fäste för vaxet.
Efter vaxning
Ha gärna löst sittande bommullskläder på området som vaxats. Undvik parfymerade produkter, solning och bad inom 24 timmar efter behandling.
Träna inte direkt efter behandling.
20min 355:-  – Axill/Armhålor, Bikini
30min 420:-  – Halva ben, Hela armar, Halva armar + axill, Bröst, Mage
50min 500:-  – Hela armar + axill, Hela ben, Halva ben + bikini, Bröst + mage 
60min 530:-  – Hela ben + bikini
90min 740:-  – Brasiliansk vaxning

Manikyr

När du vill ha en skön uppfräschning av dina händer och naglar. En behandling med peeling, nagelbad, mask, nagelolja, nagelbandsarbete, formning av naglarna samt mjukgörande handcreme. 50min 650:-

Fotbehandling

En klassisk fotbehandling med fotbad, peeling, massage, återfuktande mask, nagelvård, filning, samt mjukgörande lotion. 50min 650:-