Massagebehandlingar

”Läkaren måste kunna många ting, men i första hand massage… för massage kan strama upp en led som är för slapp och lösa upp en led som är för stel” Hippokrates, läkekonstens fader. 500-talet f Kr

View More: http://mathildaahlberg.pass.us/mittisjnsmall   View More: http://mathildaahlberg.pass.us/mittisjnsmall   View More: http://mathildaahlberg.pass.us/mittisjnsmall

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Massage kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. De positiva fysiska och mentala effekterna är många. 

Massage

En massage som passar alla oavsett om du är ute efter att lösa upp muskelspänningar eller bara ha en skön stund. Massagen har många positiva effekter både psykiskt och fysiskt. Till exempel stärker den immunförsvaret, motverkar stress och ökar blodcirkulationen i dina muskler. Vi anpassar din behandling efter dina behov.

Taktil beröringsmassage

En mjuk och medveten massage över hela kroppen utifrån ett givet mönster. Du masseras med berörande strykningar och mjuka grepp vilket främjar avslappning. Under massagen ligger du helt inbäddad och endast den del som masseras är avtäckt.
Denna massage främjar lugn och ro hormonet Oxytocin vilket ger flera goda effekter på vår kropp och vårt inre, enligt vetenskapligt belagd forskning.

Innan massagen börjar beskriver massören behandlingen och utifrån respekt för dig och din person anpassas genomförandet.